•  

Welkom

Welkom op onze familiale school in een open en groene omgeving. Hier mogen alle kinderen zijn wie ze zijn en groeien op hun eigen tempo. In een uniek historisch kader kunnen kinderen vanaf de eerste kleuterklas doorgroeien naar jongvolwassen leerlingen in het 6de leerjaar. Onze groene buitenomgeving biedt naast het spelen en ravotten heel wat mogelijkheden om ontdekkend te leren via outdoor education. Als MOS-school hebben we ook ruim aandacht voor verkeer, gezondheid, natuur, water en energie.

Olva Vivenkapelle, een school waar iedereen zich thuis en gelukkig mag voelen.

Natuur op school

Onze school bevindt zich op een groen domein. Er is een ontdektuin  met buitenklas waar de kinderen de natuur kunnen exploreren doorheen de verschillende seizoenen. In de moestuin wordt er gezaaid en geplant. 

Elke leerling telt

Via een gedifferentieerde aanpak en een goede opvolging biedt onze school de leerlingen alle kansen om zich op eigen tempo harmonisch te ontwikkelen.

Viven+

Op vrijdagnamiddag werken we samen met diverse sportclubs om een ruim sportief aanbod aan onze leerlingen te kunnen bieden. Basket, ping-pong, padel, volleybal en nog zoveel meer. We schenken ook extra aandacht aan andere muzische activiteiten.